Slimtools

 

Slimtools is een gebruiksvriendelijke en snelle online applicatie voor gewichtsconsulenten en diëtisten. Een slimme oplossing waarmee deze professionals al gauw 8 uur per week* besparen! Branding New-onderdeel Bitwave heeft de software ontworpen en ontwikkeld.

* Gemiddeld behaalde tijdwinst in een proefperiode van 2 weken met 10 gewichtsconsulenten.

 

Cut the crap

Het samenstellen van weekmenu’s is een complexe en tijdverslindende bezigheid. Gewichtsconsulenten zijn veel tijd kwijt met het maken van voedingsberekeningen.

Slimtools maakt dit proces veel eenvoudiger. De consulent kiest per dagdeel de producten die een cliënt mag eten en de software rekent alle voedingswaarden uit. Daarbij is gelijk duidelijk of de cliënt voldoende voedingsstoffen als eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om met Slimtools te gaan werken. Het uitrekenen van de voedingsschema’s en dagboeken gaat nu veel sneller.”

 

Samen strijden tegen de kilo’s

Een gewichtsconsulent is als een coach. Hij of zij werkt samen met de cliënt om de kilo’s kwijt te raken. Slimtools is daarbij een onmisbaar instrument. Weekmenu’s kunnen in het programma eenvoudig gedeeld worden en de cliënt kan zelf online voedingsdagboeken bijhouden. Die houdt in een persoonlijke omgeving bij wat en hoeveel hij gegeten heeft, zodat de consulent het eetpatroon direct kan bijsturen.

Door deze unieke interactie tussen gewichtsconsulent en cliënt is Slimtools de ideale oplossing voor online begeleiding en groepscursussen.

“Met Slimtools kunnen mijn cliënten het eetdagboek thuis online invullen en ze zijn er enthousiast over”


“Vanaf dat ik Slimtools gebruik merk ik dat ik op een veel betere manier mijn cliënten kan begeleiden.”

 

Lactosevrij? Geen probleem!

Bij het samenstellen van weekmenu’s en voedingsdagboeken kunnen gewichtsconsulenten en cliënten kiezen uit meer dan 10.000 producten! Dit zijn niet alleen de veelgebruikte (merk)artikelen, maar ook biologische, vegetarische, superfood, raw food, glutenvrije, en lactosevrije voedingsmiddelen. De uitgebreide database is daardoor uniek in zijn soort! Uiteraard wordt deze regelmatig uitgebreid en wordt de voedingsinformatie van bestaande artikelen continue bijgewerkt.

Om de gebruiker niet te laten verdwalen in de 10.000 producten, is het doorzoeken en selecteren van producten in de applicatie extra makkelijk gemaakt.

 

Ontdek Slimtools

Lees meer over Slimtools of vraag een proefproduct aan op www.slimtools.nl.

Bezoek de website